Isännöitsijänkuja 3 10470 FISKARI 

   0400 414 738

Yritys

Luotettava kirjanpitäjäsi ja neuvonantajasi Raaseporissa ja Helsingissä

Tilitoimisto K. Keinänen Oy on alan ammattilaisten pyörittämä tilitoimisto monen vuosikymmenen kokemuksella. Löydät meiltä niin kirjanpitäjän kuin taloushallinnon konsultin palvelut tarvitsemassasi laajuudessa. Yrityksellämme on toimipisteet Raaseporin Fiskarsissa ja Helsingissä, joista käsin palvelemme asiakkaitamme koko Länsi-Uudellamaalla.

Lue lisää palveluistamme!
Yritys

Vuosikymmenien vankalla kokemuksella

Tilitoimisto K. Keinänen Oy:n perusti vuonna 1990 HTM Sinikka Keinänen. Hänellä on lisäksi Kirjanpitotoimistojen liiton tutkinto sekä 45 vuoden kokemus alalta. Perustajan lisäksi toimistossa työskentelee muita taloushallinnon ammattilaisia, joilla kaikilla on kaupallisen alan koulutus.

Miksi valita meidät yrityksesi tilitoimistoksi tai kirjanpitäjäksi?

 1. Kokeneet ammattilaiset
  Toimistojemme kaikki työntekijät ovat alansa koulutettuja ammattilaisia, joille on ehtinyt kertyä kokemusta vuosikymmenien ajalta.
 2. Henkilökohtaista palvelua
  Panostamme aina henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen palveluun, jossa kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä.
 3. Luotettavaa kirjanpitoa
  Asiakkaamme voivat luottaa, että asiat tulevat aina hoidetuksi ajallaan ja asianmukaisesti. Meillä asiakkaat ovat hyvissä käsissä.
 4. Rahalle vastinetta
  Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja takaamme, että saat aina rahoillesi vastinetta. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja johdonmukaista.
Kysy tarjous!

Hanki yrityksellesi sen ansaitsema kirjanpitäjä

Jos yrityksesi on kirjanpitäjää vailla Raaseporissa, Helsingissä tai muualla Länsi-Uudellamaalla, ota yhteyttä Tilitoimisto K. Keinäseen! Meiltä saat monipuoliset kirjanpitäjän ja koko taloushallinnon palvelut ammattitaidolla, kokemuksella ja aina asiakkaan tarpeet huomioiden.