Isännöitsijänkuja 3 10470 FISKARI 

   0400 414 738

Palvelut

Kirjanpito ja muut tilipalvelut Raaseporista Helsinkiin

Tilitoimisto K. Keinänen Oy on pitkän linjan kokenut ammattilainen perinteisten kirjanpito- ja tilipalvelujen tarjoajana. Kirjanpidon lisäksi tarjoamme muun muassa tilintarkastuksia, konsultointipalvelua sekä verotukseen liittyvää neuvontaa. Tarjoamme myös isännöintipalveluja ja kiinteistön hoitoon liittyvää konsultointia.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Yritysten juokseva kirjanpito ja tilinpäätökset

Yksi tärkeimpiä palvelujamme on yritysten päivittäinen kirjanpito. Hoidamme kirjanpitoa tarvitsemassasi laajuudesta aina arvonlisäverojen laskennasta ja maksusta asiakkaittesi laskutukseen ja tositteiden hallintaan. Vuoden päätteeksi teemme tilinpäätökset ja toimitamme ne eteenpäin vaadituille tahoille.

Tilintarkastus erikoistuneelta tilintarkastajalta

Suuremmat yritykset voivat luottaa tilintarkastuspalveluihimme, jotka tarjoaa auktorisoitu HTM-tilintarkastaja. Huolehdimme asianmukaisesti tehdystä tilintarkastuksesta ja toimitamme sen eteenpäin vaadituille tahoille.

Lue lisää yrityksemme osaajista!

Yrityksen perustaminen, muutokset ja lopetukset

Jokapäiväisen kirjanpidon lisäksi saat meiltä kokeneet neuvot yrityksen eri vaiheisiin liittyvistä huomioitavista asioista aina yrityksen perustamisesta lopetukseen. Neuvomme myös sukupolvenvaihdoksissa ja omistajanvaihdoksissa.

Veroneuvonta yrityksille ja yksityisille henkilöille

Verotuksellisiin kysymyksiin liittyen palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä henkilöitä esimerkiksi perintöveroihin liittyen. Veroneuvontamme auttaa suunnittelemaan yritystoimintaa mahdollisimman tehokkaalla tavalla verotukselliset asiat huomioiden.

Konsultointipalvelut yrityksen kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyen

Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaamme tarvitsemaa neuvontaa ja apua joustavasti. Voimme esimerkiksi avustaa yritystä sen liiketoiminnan suunnittelussa sekä rahoitus- ja vakuutusasioissa. Neuvomme ilolla aina myös pienissä päivittäisissä asioissa, jotka askarruttavat asiakasyrityksissämme.

Isännöinti ja muu kiinteistön hoitoon liittyvä konsultointi

Tarjoamme asunto-osakeyhtiöille kirjanpidon ja tilintarkastuspalvelujen lisäksi myös perinteistä isännöintiä. Annamme myös tarvittaessa kiinteistön hoitoon liittyvää konsultointipalvelua monipuolisissa asioissa.

Kysy lisää

Kysy lisää kirjanpidon palveluistamme Raaseporissa ja muualla Uudellamaalla

Jos olet perustamassa yritystä tai haluat vaihtaa kirjanpitotoimistoasi, ota meihin yhteyttä! Tarjoamme asiantuntevaa, kokenutta ja aina ystävällistä palvelua niin pienille, keskisuurille kuin suuremmillekin yrityksille Länsi-Uudellamaalla. Toimistomme sijaitsevat Raaseporin Fiskarsissa ja Helsingissä. Tervetuloa osaksi Tilitoimisto K. Keinäsen tyytyväistä asiakaskuntaa!